Vendégkönyv

Köszönet

Mihályi Jánosné (Rozi) | 2017.05.06

A Jászapáti Jóbarátság Nyugdíjas Klub Őszirózsa dalcsoport minden tagja köszönetét tolmácsolom Blazsek Zsuzsannának, hogy a Szandaszőlősi KOLOSZTÁR Ki-Mit-Tud-ról szóló cikkében megemlékezett a rólunk. Örömmel vettük, hogy a fényképgalériában is helyet kapott a csoportról készült fotó.

Örülök.

Szabó János | 2016.02.07

Véletlenül találtam rá erre a honlapra és azóta figyelem a szolnoki nyugdíjasok színes élrtét. Magam is nyugdíjas vagyok, a fényképek és beszámolók a mi Dunántúli közösségnek is ötletet adnak. Gratulálok.

Gratulalok

Buzas Erzsebet Kolozsvar | 2016.01.24

A csoportkepek es a tajkepek nem csupan abrazolnak hanem muveszeti aghoz melto modon jelentessel is birnak.Tanusitanak csodas kornyezetet,hagyomany orzest,tenyt,hogy aki munkajaval sok erteket hozott letre,nyugdijaskent is aktiv.Tovabbi jo egeszseget sok sikert kivanok.

Nyugdíjas klubélet.

Vörös Sándor | 2016.01.10

Meglepett, hogy ilyen aktív klubélete van a nyugdíjasoknak Szolnokon. A képek is jól mutatják, hogy sokan vesznek részt az eseményeken, nem unatkoznak otthon egyedül. A beszámolók és a képek tetszenek. Fínom lehetett az 15. éves torta.

Hozzászólás

Jakab Erzsi | 2016.01.10

Most fedeztem fel ezt honlapot, a kiváló képeken szerepőket nem ismerem, de a képek és a beszámoló alapján igen kellemes hangulat lehetett a Te meg Én klubban.

Új hozzászólás hozzáadása